PROFIL

Jonathan Ash komponist og sanger, kommer fra Manchester,
 England, hvor han har turneret med bl.a. 10CC, The Crystals, og Johnny and The Hurricanes. Han lavede en LP med eget materiale i 1980 og turnerede derefter med sit band, indtil han i 1981 kom til Danmark. Her har han bl.a. spillet med i Vivienne Mckee`s Crazy Christmas Cabaret i 9 år, sideløbende med turneer her og i udlandet med rockteatershowet "Rock Clock", som nu har optrådt for 140.000 mennesker. De lavede CD'en "Touch The World" under navnet Rock Comics.
Sangen “David & Golliath” blev valgt til at være med på Next Stop Soviets album “Laika”
Han spiller for tiden i bandet Jaja som han dannede med danskeren Jesper Agerschou og deres tredje og seneste Cd”Tales From Happy Alley” er blevet ”playlisted” på DR;
Han spiller også solo og har været på turné i Storbrittanien og Tyskland som opvarmning til bandet The Gathering. Solo Cd'en "Music From Another Room" blev udgivet i 2008.

Han har deltaget i projektet "House Of Songs" - et sammenarbejde mellem musiker i Austin Texas og Danmark og nogle af de numre han var med til at komponere under sit ophold i Austin er med på den ny CD "From Heavy Boots To Dancing Shoes"

Jonathan spiller også til fester (private og firma) som The Band In A Man!